Workshop

Verander de wereld door je ware Zelf te zijn

De eerstvolgende workshops worden gegeven op do 6/2 en wo 12/2 a.s. Aanvang 19.30 uur.

Schuilt er in jou een wereldverbeteraar, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Het bekende spreekwoord luidt: “Verbeter de wereld, begin bij jezelf”. Door aan jezelf te werken, werk je aan de wereld! Valt er dan zoveel te werken aan jezelf?
Nee, dat niet. Gewoon Je Zelf Zijn, meer niet!

Ik kan erover meepraten dat dit makkelijker gezegd is dan gedaan. Ondanks de struggles of life bleef de wereldverbeteraar in mij naar boven komen. Met enthousiasme en passie neem ik je mee in mijn visie op hoe je werkelijk Je Zelf kunt Zijn en daarmee de wereld kunt verbeteren. Het begint dus echt bij jezelf! Ik heb een christelijke achtergrond, ben theoloog en een echte ‘out of the box’ denker. Verwacht van mij dus geen geijkte christelijke theologie, maar een vernieuwende kijk op de werkelijkheid.

Nieuwsgierig geworden? Bezoek dan de Workshop. De workshop duurt ongeveer 1,5 uur, waarna er nog gelegenheid is om na te praten. De kosten bedragen € 15,00*. De workshop wordt bij voldoende aanmeldingen op een nader te bepalen locatie gegeven.

Op dit moment staat er een workshop gepland op donderdag 6 februari en op woensdag 12 februari 2020 in Capelle aan den IJssel. De adresgegevens van de locatie waar de workshop gegeven wordt, ontvang je na aanmelding. Aanmelden kan via een reactie of per e-mail naar: info@cpo-lifecoach.nl.

* Als er meer dan 5 aanmeldingen zijn, zal ik een externe ruimte moeten huren, waardoor de kosten in dat geval € 25,00 p.p. worden. Het bedrag mag echter nooit een belemmering zijn, om niet te komen! Mocht het bedrag een probleem zijn, laat het mij dan even vooraf weten.